טכנולוגיה, מזון, מדע ומה שביניהם
האנשים החזקים בתחום ידברו על התחום הכי לוהט בתעשייה, על השקעות בתחום ועוד.
22 במרץ 2021, 19:30
האירוע ייערך בזום
אנו שמחים להזמין אתכן\ם לאירוע דיגיטלי מיוחד בנושא: טכנולוגיה, מזון, מדע ומה שביניהם, עם דוברים מדהימים!
האירוע יתקיים ביום ב, 22.3, 19:30, בזום.
האנשים הכי חזקים בתחום ידברו על התחום הכי לוהט בתעשייה, על השקעות בתחום ועוד.
יעלו נושאים כגון:
- השינוי המסיבי שעוברת תעשיית המזון
- הזדמנויות חדשות שנוצרו על ידי מדע וטכנולוגיה מתקדמים
- תפקידם של המשקיעים והתאגידים
- והאם אנו, כאנשים, כצרכנים מוכנים לאמץ את השינוי בצלחות שלנו?
הדוברים:
פרופ' משה צבירן, דיקאן הפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב. מנהל אקדמי של תוכנית ה-MBA בניהול טכנולוגיה, יזמות וחדשנות ועוד
ג'רמי קולר, יו"ר ומנהל ההשקעות של CPT Capital, החברה שהשקיעה (בין היתר) בחברות החלוצות והגדולות בעולם של תחליפי בשר
ולריו נניני, מנכ"ל נובו-פרוטאינס.
אילנית קבסה-כהן, מנהלת תחום הפודטק בתחרות הסטראטאפים השנתית של קולר
האירוע ייערך באנגלית.